Rotor | O nama
21967
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21967,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

O NAMA

Kompanija ROTOR doo Subotica je osnovana 1959. godine kao elktroinstalatersko preduzeće.

Do 1973. godine posluje kao samostalno preduzeće, a onda se integriše u GP Polet Subotica. Nakon integracije svih građevinskih firmi na nivou Opštine Subotica formira se u okviru GP Integral Subotica OOUR Rotor.

Do 1991. godine posluje u okviru GP Integral.

Od 1. marta 1991. godine, nakon raspada GP Integral Subotica, formira se samostalno preduzeće DP ROTOR p.o. Subotica, Čantavirski put b.b., i pod tim imenom posluje do 1. septembra 2003. godine. Posle tog datuma u procesu privatizacije i prodaje društvenog kapitala formirano je Akcionarsko društvo – AD ROTOR Subotica. Danas je preduzeće ROTOR u potpunosti u privatnom vlasništvu i od 01.01.2009. registrovano kao D.O.O. „Rotor“ Subotica.

Od 1959. godine pa do danas Rotor je učestvovao u gradnji velikog broja stambenih, poslovnih, industrijskih i drugih objekata.

19 Rotor-galerija

Naše opredeljenje je da radne izazove rešavamo na najbolji mogući način. Za postizanje vrhunskih rezultata obezbedili smo savremenu oprema i oruđe za rad. Električni aparati i merni instrumenti, energetska oprema, metalni ormari, kablovi i svi drugi materijali koje ugrađujemo su proizvodi renomiranih domaćih i svetskih proizvođača.

U radu koristimo hidrauličnu dizalicu, pokretne skele, hidrauličnu opremu za obradu Cu sabirnica, glodalice za žlebove u zidovima.

Zemljište na kojem se nalazi ROTOR je cca 1,3 ha.
ROTOR raspolaže sa cca 500 m2 proizvodnog prostora, tri radionice opremljene za montažu razvodnih ormana i sl.
Magacinski prostor od oko 500 m2.
Upravna zgrada raspolaže sa približno 300 m2 kancelarijskog prostora.
Poseduje i sopstvenu trafo stanicu.

15 Rotor-galerija